Beste vrienden van Village Imuhira,

Met grote vreugde delen wij mee dat zijn Excellentie De Heer Jozef Smets, ambassadeur van België in Burundi, het hele projekt  in Village Imuhira heeft mogen ontdekken.  Hij vindt het voldongen werk heel indrukwekkend.

Annelyse Mary, werkende voor SEL Projets, is voor 18 maanden naar Burundi teruggekeerd.  Zij helpt de lokale partner in het financieel aspekt van het projekt.

Ons volgend doelpunt is het bouwen van een blok van 3 bijkomende klaslokalen om de technische school uit te breiden.  Wij zijn van plan daar nog in december aan te beginnen, en zoeken daar nog 10.000€ voor.

Daarom wordt een concert “Live For Africa” op 18 december 2011 georganiseerd, in het Cultureel Centrum van Oudergem.  De groep SHINE A LIGHT, die uit de vorige concerten is ontstaan, zal nog eens bijgestaan worden door de jongeren van UJEB-Bruxelles.  Dit nieuw spektakel, voor kerstmis, is zeker niet te missen.  Spreek erover met je vrienden … dit is een unieke gelegenheid om het projekt  kenbaar te maken aan dezen die het nog niet kennen.

Om je plaatsen te reserveren : Anne Haumont : 0494 187 651.

De team van Village Imuhira