Ons doel en visie

Het Village Imuhira project is een proefproject in de provincie Muramvya.

De doel van dit project is om de menselijke waardigheid te herstellen door het bieden van een globale oplossing tegen de ernstige problemen gerelateerd aan de armoede die door de naoorlogse situatie versterkt is bij de lokale bevolking.

De voornaamste doelstellingen van het project Imuhira zijn het voorzien van onderwijsfaciliteiten, het helpen van de meeste kwetsbaren, met name kinderen, weeskinderen en niet opgeleide tieners en het bevorderen van gemeenschapsontwikkeling.

Onze filosofie is om mensen uit Burundi te ondersteunen om zichzelf verder zelfstandig te kunnen ontwikkelen.

We streven er naar om onze middelen op een zo verstandig en efficiënt mogelijke manier te benutten met respect voor het milieu.

Het Village Imuhira is een initiatief stoelend op Christelijke waarden. Het geloof van de leiders wordt nageleefd en gedeeld in alle openheid en respect voor een ieders gevoel.

Alle hulp wordt onvoorwaardelijk gegeven, ongeacht de etnische achtergrond, sociale klasse, religieuze of politieke opinie. We streven er naar om een klimaat te bevorderen voor vrede, verzoening en rechtvaardigheid bij de lokale bevolking.

                               

Engels, Frans

  • De 2e sidebar is actief. Voeg widgets toe vanuit het Dashboard om dit bericht te verwijderen.